Simrad GO7 XSE

by

7 990 kr9 590 kr

Säljs endast inom Sverige.

Få ut mer av varje dag på vattnet med Simrad GO7 XSE som passar perfekt i kompakta sportbåtar och dagsbåtar. Bakom den superljusstarka pekskärmen ligger en plotter med inbyggd GPS-mottagare och Wi-Fi-åtkomst till de senaste sjökorten och uppdateringarna. Styr ljudsystemet ombord, övervaka motordata med mera via NMEA 2000® när du åker tryggt och letar fisk som ett proffs med inbyggt framåtriktat ForwardScan™-ekolod, StructureScan® HD SideScan och DownScan Imaging™ plus Broadband Sounder™ CHIRP-ekolod.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Viktiga funktioner

 • Lättanvänt gränssnitt med multi-touch
 • Komplett plotter med största tillgängliga kartografistöd (Insight, Navionics, CMAP)
 • Planera smartare med TripIntel™-teknik
 • 7-tums display med infälld montering eller fästesmontering
 • Widescreen med ljusstark LED-bakgrundsbelysning
 • GPS-höghastighetsmottagare på 10 Hz
 • Bredbandsekolod med CHIRP
 • Inbyggt ForwardScan™-ekolod (givare krävs)
 • Inbyggda StructureScan®-bilder (givare krävs)
 • Inbyggd GoFree™ Wi-Fi
 • NMEA 2000®-kompatibel

Lättanvänd display med multi-touch

GO7 XSE är mycket lättanvänd med intuitiva pekskärmskontroller som smartphone- och surfplatteanvändare genast känner sig bekanta med. Tryck för att skapa eller välja waypoints, zooma genom att nypa eller tryck och dra för att panorera smidigt på sjökort. Enkel hemskärm och menylayout gör alla funktioner lättåtkomliga, med stora och tydliga ikoner som är lätta att känna igen och trycka på.

Plotternavigering och waypointhantering

GO7 XSE är en komplett plotter med stöd för det största tillgängliga utbudet av kartografialternativ, inklusive C-MAP® MAX-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® och NV Digital®-sjökort. Navigera tryggt till destinationer både när och fjärran med flexibiliteten att välja sjökort som bäst passar dina behov och din position. Du kan enkelt ställa in och registrera destinationerna med enkel waypointhantering: markera waypoints med en knapptryckning och tilldela dem namn som gör det lätt att hitta önskad destination oavsett om du har kartlagt tio platser eller tusen.

Fullt anpassat gränssnitt

Simrad GO7 XSE är fullt anpassat efter ditt fartyg och dina favoritaktiviteter på vatten – från motorbåtskörning, till fiske och vattensport. Anpassa hemskärmen med genvägar till de funktioner du använder mest och gör den mer personlig genom att välja bakgrund. Med justerbara delade skärmvyer och anpassade panellayouter kan du se allt du behöver på skärmen på en gång, oavsett aktivitet.

Planera smartare med TripIntel™-teknik

TripIntel-tekniken är utformad för motorbåtsåkare och spårar och visar den viktiga information du behöver för att planera säkra och njutbara dagar på vattnet. Fatta smarta beslut med bränsleuppgifter som överlagras på sjökort, enkel tillgång till aktuella och framtida tidvattennivåer och en detaljerad historik över föregående resor inklusive rutten du tog och hur båten fungerade.

Inbyggd GPS-mottagare på 10 Hz*

Med en GPS-höghastighetsmottagare som uppdaterar din position tio gånger i sekunden är Simrad GO7 XSE perfekt för användning ombord på snabba RIB-båtar och motorbåtar. Se hur båtens rörelse spåras jämnt, noggrant och i realtid utan att ””hoppa”” från punkt till punkt på displayen.

Cruiseplottervy

Simrad GO7 XSE har utformats för motorbåtar och erbjuder en unik cruiseplottersida som sammanställer viktiga navigeringsdata och sjökort på en lättläst display. Välj den information som är mest relevant för din cruisingstil och dina aktiviteter på vatten med möjlighet att redigera dataposter på skärmen.

NMEA 2000® motorövervakning och instrument

Simrad GO7 XSE ansluter till all utrustning med NMEA 2000®-funktioner ombord på din båt, inklusive utombords- och inombordsmotorer, bränslenivå- och flödesmätare, givare för hastighet, kurs och vattentemperatur och mycket mer. Skapa dina egna anpassade digitala instrumentskärmar och få en stor mängd information till också den mest överfulla instrumentpanel samtidigt som du behåller ett rent utseende med så få mätare som möjligt.

Se djupet med inbyggt ekolod

Om du känner till exakt djup under skrovet kan du njuta mer av tiden på vattnet med färre orosmoment, och det gör det enklare att hitta passande ankringsplatser i okända vatten. Med inbyggt ekolod lägger du bara till en passande ekolodsgivare för noggrann spårning av djup i realtid. En bläddringsbar vy med djuphistorik låter dig spåra tillbaka och enkelt ange waypoints för lovande ankringsplatser, medan StructureScan Imaging™ kombinerar DownScan- och SideScan-ekolod som ger dig en verklighetstrogen vy över bottnen under fartyget.

Cruisa tryggt med ForwardScan™-ekolod

Med en ForwardScan-givare som tillval ger detta framåtriktade ekolod en tydlig tvådimensionell bild av bottnen framför fartyget, och gör att du tryggare kan navigera på grunda eller dåligt kartlagda vatten. Med uppdateringar i realtid och en framåtriktad vy på upp till åtta gånger det aktuella djupet låter ForwardScan dig koppla av och njuta av tryggare dagar på vattnet.

Hitta fisk med CHIRP och StructureScan® HD-sidobilder

Oavsett om fiske är ditt liv eller bara en sporadisk hobby kan alla fisketurer dra nytta av den omfattande inbyggda ekolodstekniken på Simrad GO7 XSE. Lägg till en passande givare, tillgänglig separat eller tillsammans med displayen, så fungerar GO7 XSE som en kraftfull fishfinder med CHIRP-utrustat bredbandsekolod för tydlig identifiering av fisk i hela vattenpelaren. Med en HDI- eller TotalScan-givare som tillval ger GO7 XSE också StructureScan HD-sidobilder för en verklighetstrogen vy över fiskstimmen under och runt båten.

Simrad SonicHub®2 och Bluetooth® ljudintegrering

Om du inte känner dig hemma på vattnet utan ett bra soundtrack är Simrad SonicHub®2 marint ljudsystem den perfekta följeslagaren till en GO7 XSE-display. Strömma musik från Bluetooth®-anslutna surfplattor, smartphones och andra mobila enheter, spela upp MP3-filer från ett USB-minne eller lyssna på SonicHub 2:s inbyggda AM/FM-radio. Med SonicHub 2 får din GO7 XSE-display fullständig kontroll över ljudunderhållningen och eliminerar behovet av en separat stereohuvudenhet och låter dig lyssna på musik på ditt sätt.

GoFree™ molnaktiverad med inbyggd Wi-Fi

Med inbyggd Wi-Fi ger Simrad GO7 XSE direkt tillgång till GoFree-molntjänster inklusive enkla hämtningar av trådlösa kartor, programuppdateringar med mera. Oavsett om du är ansluten till ditt trådlösa nätverk hemma med båten på en släpvagn på uppfarten, inloggad på din marinas Wi-Fi eller ansluten till din smartphone ute till sjöss, kan du få tillgång till GoFree-molntjänster var som helst där du har en internetanslutning. På vattnet ansluter GoFree Simrad GO7 XSE till dina mobila enheter och speglar displayens skärm på din smartphone eller ger komplett fjärrstyrning från din surfplatta med den kostnadsfria GoFree Controller-appen.

* Inbyggd GPS-mottagare fungerar med alla fästesmonterade installationer och med infälld montering på de flesta glasfiberskrov. Vid infälld montering på ett fartyg med metallskrov kan en extern GPS-mottagare som Simrad GS25 krävas.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Givare

Ingen givare, DownScan, TotalScan

Lämna ett svar